O nama

Ukoliko vam je potrebna kompletna usluga održavanja vaših klimatizacijskih sustava obratite se sa povjerenjem i zatražite ponudu ili prezentaciju usluga, za svaki obavljeni posao osiguravamo adekvatni uvid u stanje prije i nakon obavljenog čišćenja.

U ponudi imamo satelitske i zemaljske antena, montažnu opremu, LAN opremu, nudimo poznate brandove proizvoda kao što su Inverto, Gibertini, Triax, Optibox, Amiko, Alma, Megasat, Pemper antene, Airlive mrežna oprema, koaksijalni kablovi “KOKA”, Fracaro, Offel i mnogi drugi.

Telefonski sustav Slican je prikladno, tehnički dovršeno komunikacijsko rješenje za različite organizacije. Ujedinjava više funkcionalnosti i djeluje kao sučelje za VoIP, GSM i snimanje razgovora. Telefonska centrala omogućava naprednu paralelnu telefonsku funkcionalnost pomoću uporabe mobilnih telefona – poslovnih, privatnih ili stacionarnih.

Prijedlog te pronalaženje najboljih rješenja za uređenje poslovnih i stambenih prostora. Izrada i vizualizacijskog projekta te izvođenje kompletnih instalaterskih i građevinskih radova. Pronalaženje najugodnijih rasvjetnih rješenja od ambilight rasvjete do direktne i glavne rasvjete.

Zajedno do EU fondova, sufinancirano iz EU